trio servis eneos akcija 2022

Velika prolećna ENEOS akcija!

TRIO Servis u saradnji sa ENEOS Srbija pokreće veliku prolećnu servisnu akciju gde klijenti, za svaku kupovinu odgovarajuće količine ENEOS ulja i pratećih filtera, uslugu “malog servisa” plaća 990 dinara.

I to nije sve, jer klijenti dobijaju i bonus uslugu BESPLATNOG PREGLEDA VOZILA sa preporučenim eventualnim popravkama, što će od naročite koristi biti onima koji u dogledno vreme planiraju putovanje na godišnji odmor.

Na kraju, nismo zaboravili ni na iznenađenja te tako klijente očekuje i prigodan ENEOS poklon. Akcija počinje 9. maja i traje dve nedelje!

Zimska akcija BESPLATNE provere akumulatora!

Iskoristite zimsku akciju BESPLATNE provere akumulatora u TRIO Servisu, gde ćete moći da proverite trenutno stanje Vašeg akumulatora, sa svim neophodnim parametrima, kako biste poštedeli sebe neprijatnih iznenađenja.

U slučaju da je postojeći akumulator na kraju svog životnog veka i da je potrebna njegova zamena, kupovinom novog akumulatora u TRIO Servisu, ugradnja istog biće BESPLATNA!

Velika jesenja ENEOS servisna akcija!

TRIO Servis u saradnji sa Technolub Srbija, organizuje veliku jesenju servisnu akciju.

Pomenuta akcija obuhvata BESPLATNU uslugu zamene filtera i ulja uz kupovinu ENEOS motornog ulja u Trio Motorsu, kao i BESPLATAN pregled vozila.

Na kraju, sve učesnike akcije očekuju i vredan POKLON.

Akcija počinje 15. novembra i traje do kraja meseca.

Jesenja SHELL HELIX servisna akcija!

TRIO Servis u saradnji sa Orbico Srbija, organizuje veliku jesenju servisnu akciju.

Pomenuta akcija obuhvata BESPLATNU uslugu zamene filtera i ulja uz kupovinu SHELL HELIX motornog ulja u Trio Motorsu, kao i BESPLATAN pregled vozila.

Na kraju, sve učesnike akcije očekuju i vredni POKLONI.

Akcija počinje 15. oktobra i traje dve nedelje.

Čišćenje DPF-a bez skidanja uz BESPLATNU dijagnostiku!

TRIO Servis u saradnji sa kompanijom Technolub, zastupnikom TUNAP proizvoda, pokreće veliku jesenju akciju.

Ona podrazumeva čišćenje DPF-a bez skidanja, TUNAP Micro Flex tehnologijom, po promotivnoj ceni od 12.950 dinara.

Pored toga, klijent dobija i BESPLATNU uslugu dijagnostike vozila, a na kraju, svakog učesnika akcije čeka i poklon-paket TUNAP proizvoda.

Akcija počinje 1. septembra i traje mesec dana.

BESPLATNA zamena diskova i pločica

Lepe vesti iz TRIO Motorsa budući da startuje nova akcija, ovaj put zamene prednjih i zadnjih kočnica, podržana od strane Bilstein Grupe!

Uz svaki kupljeni set diskova i pločica u Trio Motorsu, brendova SWAG, Febi ili Blueprint, TRIO Servis poklanja BESPLATNU uslugu zamene istih, a na kraju vas očekuje i atraktivan poklon!

Naravno, kao i do sada, klijenti pored svega navedenog, dobijaju i GRATIS kompletan pregled vozila, što će naročito biti od koristi onima koje uskoro očekuje tehnički pregled.

Akcija traje tri nedelje ili do isteka zaliha poklona.

Letnja ENEOS servisna akcija

Idealno je vreme da pred odlazak na put, svoj automobil obradujete malim servisom i to po specijalnim uslovima jer TRIO Servis u saradnji sa ENEOS Srbija pokreće veliku letnju servisnu akciju besplatne usluge zamene ulja i filtera.

Svi klijenti koji zakažu mali servis za svoje vozilo, uz kupljeno ENEOS ulje i prateće filtere u TRIO Servisu, dobijaju BESPLATNU uslugu zamene ulja i filtera.

I to nije sve, jer klijenti dobijaju i bonus uslugu BESPLATNOG PREGLEDA VOZILA sa preporučenim eventualnim popravkama, što će od naročite koristi biti onima koji uskoro planiraju putovanje na godišnji odmor.

Na kraju, nismo zaboravili ni na iznenađenja te tako klijente očekuju vredni i praktični pokloni za putovanje.

Prolećna Shell servisna akcija

Već tradicionalno, pred početak sezone odmora, koja obično startuje prvomajskim praznicima, TRIO Servis je svojim klijentima sprema specijalne akcije i pogodnosti.

Ovaj put, u saradnji sa Orbico Srbija, organizujemo veliku prolećnu servisnu akciju, tokom koje je BESPLATNA usluga zamene filtera ulja i ulja (prilikom kupovine Shell ulja).

Klijenti dobijaju i BESPLATAN pregled vozila, kako bi se uverili u ispravnost svog vozila pre odlaska na odmor, a na kraju, tu je i POKLON za svakog učesnika akcije.

Besplatna provera rashladne tečnosti + poklon uz zamenu antifriza

Kako biste svom ljubimcu olakšali nadolazeće hladnije dane, spremili smo za vas specijalnu akciju. U TRIO Servisu možete izvršiti BESPLATAN pregled vozila kao i proveriti stanje rashladne tečnosti.

Ukoliko se odlučite za zamenu antifriza, tada na POKLON dobijate i Shell EasyClean Anti-Fog tečnost, koja sprečava zamagljivanje stakala.

Akcija traje do isteka zaliha.

Metlice brisača po promotivnim cenama uz besplatnu ugradnju i pregled vozila

Dobra vidljivost jedan je od najvažnijih faktora bezbedne vožnje, zato ne dozvolite da vam loši ili dotrajali brisači “mrljaju” vetrobransko staklo i dovode vas u potencijalnu opasnost, sada, kada je jesen stigla, a sa njom i tmurni, kišni dani.

U TRIO Servisu, po PROMOTIVNIM cenama, nudimo razne vrste metlica brisača vodećih svetskih proizvođača, a obezbeđena vam je i BESPLATNA ugradnja, kao i BESPLATAN pregled vozila.

Velika letnja ENEOS servisna akcija

Stižu lepe vesti za sve vlasnike četvorotočkaša koji uskoro planiraju da obave tzv. “mali servis”, budući da od 1. jula 2020. godine, startuje velika letnja TRIO Motors ENEOS akcija! Tokom akcije, svi klijenti koji zakažu „mali servis“ za svoje vozilo, uz kupljene filtere i ENEOS ulje u TRIO Motorsu, BESPLATNO dobijaju uslugu zamene ulja i filtera, kao i GRATIS kompletan pregled ispravnosti vozila. A na kraju, dobijate i POKLON!

Velika prolećna TRIO akcija

Stižu topliji dani, a sa njima, i učestalo korišćenje klima-uređaja u automobilu. Ne prepuštajte stvari slučaju već svratite u TRIO Servis jer je u toku VELIKA PROLEĆNA AKCIJA tokom koje, ukoliko se odlučite na servisiranje klima-uređaja i dopunu MESSER freona, po ceni od 2.950 dinara, stičete pravo na BESPLATAN pregled ispravnosti vozila, BESPLATNU dezinfekciju ventilacionog sistema kao i POKLON.

Velika Shell Helix OilChange+ servisna akcija

Od 1. juna pa do 1. septembra 2018. godine traje velika servisna akcija TRIO Motorsa u saradnji sa Orbico Srbija, uvoznikom i distributerom Shell ulja i maziva za Srbiju, i to u okviru nedavno otvorenog, prvog Shell Helix Oilchange+ „brzog servisa“ na Balkanu.

Send this to a friend