Besplatna provera rashladne tečnosti + poklon uz zamenu antifriza

Kako biste svom ljubimcu olakšali nadolazeće hladnije dane, spremili smo za vas specijalnu akciju. U TRIO Servisu možete izvršiti BESPLATAN pregled vozila kao i proveriti stanje rashladne tečnosti.

Ukoliko se odlučite za zamenu antifriza, tada na POKLON dobijate i Shell EasyClean Anti-Fog tečnost, koja sprečava zamagljivanje stakala.

Akcija traje do isteka zaliha.

Metlice brisača po promotivnim cenama uz besplatnu ugradnju i pregled vozila

Dobra vidljivost jedan je od najvažnijih faktora bezbedne vožnje, zato ne dozvolite da vam loši ili dotrajali brisači “mrljaju” vetrobransko staklo i dovode vas u potencijalnu opasnost, sada, kada je jesen stigla, a sa njom i tmurni, kišni dani.

U TRIO Servisu, po PROMOTIVNIM cenama, nudimo razne vrste metlica brisača vodećih svetskih proizvođača, a obezbeđena vam je i BESPLATNA ugradnja, kao i BESPLATAN pregled vozila.

Velika letnja ENEOS servisna akcija

Stižu lepe vesti za sve vlasnike četvorotočkaša koji uskoro planiraju da obave tzv. “mali servis”, budući da od 1. jula 2020. godine, startuje velika letnja TRIO Motors ENEOS akcija! Tokom akcije, svi klijenti koji zakažu „mali servis“ za svoje vozilo, uz kupljene filtere i ENEOS ulje u TRIO Motorsu, BESPLATNO dobijaju uslugu zamene ulja i filtera, kao i GRATIS kompletan pregled ispravnosti vozila. A na kraju, dobijate i POKLON!

Velika prolećna TRIO akcija

Stižu topliji dani, a sa njima, i učestalo korišćenje klima-uređaja u automobilu. Ne prepuštajte stvari slučaju već svratite u TRIO Servis jer je u toku VELIKA PROLEĆNA AKCIJA tokom koje, ukoliko se odlučite na servisiranje klima-uređaja i dopunu MESSER freona, po ceni od 2.950 dinara, stičete pravo na BESPLATAN pregled ispravnosti vozila, BESPLATNU dezinfekciju ventilacionog sistema kao i POKLON.

Velika Shell Helix OilChange+ servisna akcija

Od 1. juna pa do 1. septembra 2018. godine traje velika servisna akcija TRIO Motorsa u saradnji sa Orbico Srbija, uvoznikom i distributerom Shell ulja i maziva za Srbiju, i to u okviru nedavno otvorenog, prvog Shell Helix Oilchange+ „brzog servisa“ na Balkanu.

Send this to a friend