BESPLATNO proverite ispravnost svog vozila!

TRIO Motors i MOTOO, u periodu od 19. do 21. septembra, organizuju BESPLATNU proveru ispravnosti vozila kojom je obuhvaćena provera akumulatora, amortizera, rashladne i kočione tečnosti, kao i pritiska i stanja pneumatika...

trio servis motoo besplatna provera

Poštovani klijenti,

Pozivamo Vas da od četvrtka 19. do subote 21. septembra 2019. u vremenu od 10h do 15h, posetite TRIO SERVIS u Novom Sadu, Jablanička 4 i na svom vozilu izvršite BESPLATNO TESTIRANJE:

✔ ispravnosti amortizera,
✔ ispravnosti akumulatora,
✔ stanja i količine rashladne tečnosti,
✔ stanja kočione tečnosti,
✔ pritiska i stanja pneumatika

trio servis besplatna provera

Testiranje traje oko 15 minuta i odnosi se na SVE MODELE I TIPOVE PUTNIČKIH VOZILA! Sve učesnike očekuju pokloni, specijalne povoljnosti na određene rezervne delove, opremu i servisne usluge i posebna ponuda BILSTEIN amortizera „kupiš 4, platiš 3“.

Najsrećnijem učesniku TRIO SERVIS poklanja 4 LITRE MOTORNOG ULJA, FILTER ULJA I BESPLATNU ZAMENU za jedan putnički automobil.

Dobro nam došli!

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend