Demonstracija Tunap proizvoda

Tunap Trio Servis

Ovih dana, u TRIO Servisu je, u saradnji sa kompanijom Technolub iz Beograda, održana demonstracija Tunap proizvoda i obuka zaposlenih u rukovanju istim, sa akcentom na čišćenje dizni i filtera čestica čađi (DPF).

Technolub prezentacija

Pored teoretskog dela, koji se sastojao iz upoznavanja sa bogatom paletom Tunap proizvoda, pristupilo se i demonstraciji, odnosno praktičnom rešavanju problema kod vozila.

Tunap 931 i 932

Na ISUZU D-Max su demonstrirani proizvodi Tunap MicroFlex 931 i 932, koji čine set za čišćenje DPF filtera. Pomenuti set se sastoji iz aditiva za čišćenje 931 kao i rastvora 932 za ispiranje ostataka nakon čišćenja. Ovaj set je sertifikovan kako od strane TUV-a, tako i VERT-a.

Tunap 938

Nakon toga, na vozilu KIA Ceed je demonstrirano čišćenje dizni uz pomoć Tunap MicroFlex 938, koji je inovativni 2-u-1 aditiv za direktno čišćenje svih tipova dizni u dizel motorima. Rastvara zapekline i uklanja karbonizaciju na diznama, čime osigurava optimalni mlaz ubrizgavanja i mirniji rad „na leru“, smanjuje emisiju štetnih gasova i doprinosi optimizaciji potrošnje goriva.

Tunap Trio Servis

Obe demonstracije Tunap proizvoda protekle su uspešno, primećeni problemi kod pomenutih vozila su uspešno otklonjeni te klijenti USKORO mogu da očekuju specijalnu akciju sa promo cenama za ove proizvode, a već po običaju, klijente na kraju očekuje i mali poklon.

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto-industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend