Jesenja Shell Helix servisna akcija

Trio Servis Shell akcija

Lepa vest za sve zainteresovane vlasnike automobila da TRIO Servis u saradnji sa Orbico Srbija, organizuje veliku jesenju servisnu akciju, koja startuje 15. oktobra. Pomenuta servisna akcija obuhvata BESPLATNU uslugu zamene filtera i ulja uz kupovinu SHELL HELIX motornog ulja u Trio Motorsu, kao i BESPLATAN pregled vozila.

Trio Servis Shell akcija

Na kraju, tu je i POKLON za svakog klijenta u vidu Shell EasyClean kokpit spreja i EasyCare osveživača vazduha za automobil. Posetite TRIO Servis na adresi Jablanička 4, u Novom Sadu i iskoristite sve pogodnosti velike jesenje akcije, koja traje dve nedelje.

Trio Servis Shell akcija

Zakazivanje možete obaviti putem telefona 021 250 4000 ili na mail servis@trioservis.rs.

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto-industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend