BESPLATNO proverite vozilo pred zimu!

TRIO Motors i MOTOO, u periodu od 18. do 20. oktobra, organizuju BESPLATNU proveru ispravnosti vozila kojom je obuhvaćena provera akumulatora, amortizera, rashladne i kočione tečnosti...

trio motors motoo provera vozilaIako jesen kalendarski već uveliko traje, leto se izgleda još uvek ne predaje. Međutim, kako to obično biva u poslednje vreme, zima je u „niskom startu“ i samo je pitanje dana kada će nas dočekati jutarnji mrazevi, a možda i prve snežne padavine.

trio motors motoo provera vozila

Za one najmlađe, dolazi idealno vreme za zabavu, međutim, za vlasnike automobila, tek nastupaju izazovi, a za neke i glavobolje. Da ne biste zimu dočekali nespremni, sada je idealno vreme da temeljno proverite Vaše vozilo!

trio motors motoo provera vozila

Upravo iz tog razloga, TRIO Motors i MOTOO mreža, u periodu od 18. do 20. oktobra, organizuju BESPLATNU proveru ispravnosti vozila, koja podrazumeva proveru ispravnosti akumulatora, ispravnost amortizera specijalnom mašinom koja „trese“ vozila, a ništa manje važna nije ni provera stanje rashladne tečnosti, tj. antifriza, kao i kočione tečnosti.

trio motors motoo provera vozila

Sve što treba jeste da u navedenom periodu, svratite do TRIO Motors servisa u Jablaničkoj 4, u Novom Sadu, a obučeni tim stručnjaka će Vaše vozilo temeljno ispitati i predočiti Vam stanje vozila sa kompletnom pratećom dokumentacijom, uz savete šta bi, ukoliko postoje nedostaci, najpre trebalo popraviti.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend