Prolećna Shell servisna akcija

Trio Servis Shell akcija

Već tradicionalno, pred početak sezone odmora, koja obično startuje prvomajskim praznicima, TRIO Servis je svojim klijentima sprema specijalne akcije i pogodnosti.

Trio Servis Shell akcija

Ovaj put, u saradnji sa Orbico Srbija, organizujemo veliku prolećnu servisnu akciju, koja startuje 26. aprila, a tokom koje je BESPLATNA usluga zamene filtera ulja i ulja (prilikom kupovine Shell ulja).

Trio Servis Shell akcija

Takođe, klijenti dobijaju i BESPLATAN pregled vozila, kako bi se uverili u ispravnost svog vozila pre odlaska na odmor, a na kraju, tu je i POKLON za svakog učesnika akcije – Shell držač za mobilni telefon i osveživač Little Joe.

Trio Servis Shell akcija

Posetite TRIO Servis na adresi Jablanička 4, u Novom Sadu i iskoristite sve pogodnosti velike prolećne akcije, koja traje tri nedelje ili do isteka zaliha.

Trio Servis Shell akcija

Zakazivanje možete obaviti putem telefona na 021 250 4000 ili putem e-maila na servis@trioservis.rs.

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već skoro tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto-industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend