ZIMSKA AKCIJA: BESPLATNA provera rashladne tečnosti + POKLON uz zamenu antifriza

trio servis antifriz akcija

Manje je od mesec dana do kalendarskog početka zime, te je praktično već pitanje dana kada će nas dočekati jutarnji mrazevi, a moguće i prvi sneg. Da zimu ne biste dočekali nespremni, sada je idealno vreme da proverite Vaše vozilo!

trio servis antifriz akcija

U saradnji sa Orbico Srbija, spremili smo za vas specijalnu akciju kako biste svom ljubimcu olakšali nadolazeće hladnije dane. U TRIO Servisu možete izvršiti besplatan pregled vozila kao i proveriti stanje rashladne tečnosti (antifriz), pre svega, temperaturu smrzavanja.

trio servis antifriz akcija

Ukoliko se odlučite na zamenu antifriz tečnosti, tada na poklon dobijate i Shell EasyClean Anti-Fog, koja sprečava zamagljivanje stakala.

trio servis antifriz akcija

Posetite TRIO Servis na adresi Jablanička 4, u Novom Sadu i zaštitite svoj automobil od hladnoće! Akcija traje do isteka zaliha. Više informacija o akciji kao i zakazivanje pregleda na telefon 021 250 4000 ili servis@triomotors.rs.

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već skoro tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto-industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend