6. Honda Skup na Adi Huji

Dana 07.06.2009. na kartodromu Ada Huja, održan je 6. Honda skup ljubitelja ovog branda. TRIO Motors, kao oficijelni sponzor Honda Club Serbia, bio je prisutan sa svojim štandom, a kao glavnu nagradu skupa, set aluminijumskih felni marke KOSEI, koje je darivala naša kompanija, dobio je član kluba Zoltan Šifliš.

Šesti po redu Honda skup u organizaciji Honda Cluba Serbia koji po ustaljenoj praksi svake godine tradicionalno okuplja sve naklonike, simpatizere i vlasnike ovog veoma popularnog japanskog auto branda koji kod nas iz dana u dan postaje sve popularniji. Formalni početak programa je startovao u 13h, kada su prisutni počeli sa prijavama za nagradne igre koje su darivali sponzori kluba i ove manifestacije. U međuvremenu su razgledani automobili posetilaca, razmenjivane ideje i kreativni saveti pomenutih. Posle toga na stazi je počela trka za najbrže odvozeni krug – popularni “time attack” u kojoj su se takmičari nadmetali u tri klase: prva do 116 Ks, druga od 117 do 150 Ks, i treća najatraktivnija i sa najviše učesnika preko 151 Ks. Posle skoka adrenalina u prethodom nadmetanju počela je slobodna vožnja na stazi, na kojoj su mogli da svoje vozačke sposobnosti oprobaju svi posetioci ovog skupa.

Na kraju dana izvlačena je lutrija za glavnu nagradu generalnog sponzora Honda Cluba Serbia – TRIO motors-a – Kosei alu felne, a kao druga nagrada dodeljena je originalan Hondin duks i majica, poklon Delta Automoto HONDA. Takođe su dodeljene i nagrade za najbrže krugove koje su Hondašima ustupili: “ Sony”, “Pirke performance auspusi” i auto servis “Mile Pile”.

Pripreme za sledeći 7 skup su već počele i nadamo se ukoliko ova krizna vremena prođu drugoj lokaciji sa profi trkačkom stazom.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend