8. Honda skup na Adi Huji

Dana 28.05.2011. održan je veliki internacionalni Honda skup, osmi po redu, na kartodromu Ada Huja Beograd, u organizaciji Honda Club Serbia, i u saradnji sa TRIO Motorsom.

Iako je vreme pretilo da pokvari zabavu, ovaj put je sve prošlo kako treba, tako da rezultat od preko 140 Hondi na ulazu može biti rezultat za pamćenje!

Takodje, ovaj skup je svake godine sve brojniji i zanimljiviji, sve više i više vozila dolazi na njega, a TRIO Motors, kao oficijalni sponzor, bio je prisutan i ove godine sa svojim štandom.

Tokom celog skupa, naš Civic je bio atrakcija, kao najstarija prisutna Honda, a mi smo se sa njime i takmičili u najbržem krugu u svojoj klasi. Logično je da je to bila samo revijalna vožnja, ali je Civic to stoički izdržao bez ikakvih problema.

 

Jedva čekamo sledeći skup!

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend