Nova oprema za dijagnostiku u TRIO Servisu

 

U cilju daljeg poboljšanja usluga TRIO Servis nabavio je originalnu dijagnostiku za Toyota vozila – IT2 – Intellegent tester 2.

Ovom dijagnostikom pokrivamo kompletu gamu Toyota/Lexus/Scion vozila do 2011. godine. Sa pomenutom se takođe može raditi test Denso D4D dizni, vršiti reprogramiranje MMT menjača, kao i druge operacije koje se ne mogu izvesti sa univerzalnim uređajima za dijagnostiku. Ujedno, ona je i originalna dijagnostika za Suzuki vozila.

TRIO Servis otvoren je 2011. godine i pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za sva japanska i korejska vozila, kao i druge auto brendove.

Kompletnu faleriju fotografija možete videti na našoj FACEBOOK stranici.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend