Čišćenje dizni – nova usluga u TRIO Servisu

čišćenje dizniTRIO Servis u sklopu svakodnevnog poboljšanja kvaliteta i opsega usluga svojim klijentima obezbeđuje i servisnu uslugu čišćenja dizni uz korišćenje specijalanog uređaja koji testira, ispituje i čisti dizne benzinskog sistema.

Šta predstavlja dizna goriva?

Ukratko, radi se o malom uređaju koji ubrizgava gorivo kod motora sa unutrašnjim sagorevanjem u komore, kao jedan od elemenata sagorevanja. To je napredniji sistem od dotadašnjih karburatora, ali je sa stepenom usavršavanja porastao i stepen zavisnosti od kvaliteta goriva. Kvalitet goriva je najveći neprijatelj i benzinskih i dizel dizni.

Zato se primenjuje operacija čišćenja dizni, ali se taj proces pre svega odnosi na benzinske dizne. Danas se to često radi, jer se u Srbiji ne možemo pohvaliti naročitim kvalitetom goriva. Vremenom se nečistoća sakupi i zaprlja diznu, te je jedino efikasno rešenje čišćenje istih u ultrazvučnoj kadi.

čišćenje dizni

Čišćenje dizni kod Toyote Supra MA70

Toyota Supra MA70 je u zadnjih 25 godina pogonjena raznim kvalitetima benzina, te smo rešili da joj priuštimo jedno kvalitetno čišćenje dizni.

Kompletnu galeriju fotografija i servisnu aktivnost čišćenja dizni kod modela Honda Civic ED Sedan možete videti ovde

Kontakt

TRIO Servis:
+381 (21) 504 441
+381 (21) 506 818
+381 (69) 504 44 11
servis@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend