Tuning Styling Show na Adi Huji

Auto Tuning Club i časopis Tuning-Styling organizovali su još jedan uspešan Tuning Styling Show na karting stazi Ada Huja na Karaburmi. Ispred 4.000 gledalaca, svoje umeće je pokazalo oko 15 domaćih driftera, 50 automobila na takmičenju za styling kao i 15-tak dB drag takmičara. Pored takmičara, bili su prisutni i VW klub, Opel klub Srbija, Mazda klub, BMW klub i Honda klub Srbija, čiji je TRIO Motors oficijelni sponzor.
TRIO Motors je ovde bio prisutan kao jedan od sponzora ove manifestacije, dodelio je jednu od nagrada, sportski auspuh marke MONTII Motorsport, u vrednosti od 10.000 dinara. Pored svog štanda, naše promoterke su ostavile zapažen utisak svojim atraktivnim stajlingom, kao i performansu na bini, promo vožnji i našem štandu.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend