Održano takmičenje „Mehaničar Godine“ u TRIO Servisu

Kompanija Euro 07 DOO, u saradnji sa korporacijom Federal Mogul, organizovala je takmičenje za najboljeg mehaničara ” Mehaničar godine” na području gradova Novi Sad i Beograd. Ova kompanija bavi se uvozom i distribucijom auto delova za preko 200 svetskih proizvođača i jedna je od najvećih uvoznika auto delova u Srbiji.

Euro 07 odabrala je TRIO Servis Novi Sad, u konkurenciji više od 100 servisa u Novom Sadu, kao mesto gde će održati takmičenje mehaničara MEHANIČAR GODINE 2012.

U polufinalnom takmičenju u našem servisu učesnici su se takmičili u brzoj izmeni delova na vozilu marke Fiat Punto. Cilj takmičenja je bio da se u što kraćem roku na vozilu izmene delovi kočionog sistema marke Ferodo (kočione pločice, kočioni disk) i delova trapa marke MOOG (viljuška). Takmičari su za propuste u radu, koji se ogledaju u ispuštenom alatu, delovima ili nepravilnoj montaži, dobijali kaznene sekunde.

Sudijska komisija je upisivala ostvarena vremena i kaznene sekunde u protokol takmičenja i na kraju objavila zvanične rezultate i proglasila pobednike.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend