Poseta TRIO Motors kompanije fabrici Exedy (Tatabanya)

  1. godine TRIO Motors postao je zvanični distributer kvačila za Srbiju najvećeg japanskog proizvođača EXEDY CLUTCH Corporation. Dobra poslovna saradnja dovela je i do druge po redu posete fabrici EXEDY koja se nalazi u Mađarskoj.

Exedy pokriva 90% OEM trzista, i pravi elemente kvačila (korpa kvačila, lamela ili potisna ploča, druk lezaj ili druk lager), za sva japanska i korejska vozila: Toyota, Daihatsu, Mitsubishi, Honda, Mazda, Hyundai, Kia, Subaru, Suzuki, Nissan, Daewoo, Isuzu i Chevrolet.

Posetu fabrici delegacija TRIO Motorsa iskoristila je da se upozna sa načinom rada, kao i trenutnom ponudom EXEDY kvačila.

Kompletnu galeriju fotografija možete videti na našoj zvaničnoj facebook stranici

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend