Potpisan sponzorski ugovor sa Honda Club Serbia

Prepoznajući potrebu za drugim vidovima promocije, a uvidevši potencijal, TRIO Motors kompanija potpisala je sa Honda Club Serbia, oficijelnim klubom ljubitelja Honda marke, sponzorski ugovor za 2008. godinu.

Ugovorom je dogovorena saradnja između ova dva subjekta, pri čemu se TRIO Motors obavezao da će sponzorisati nagradama, promocijom, i ostalim uslugama 5. Internacionalni skup na Adi Huji, koji će se održati 10. maja 2008. godine, zatim donacijama promotivnog materijala, popustima za članove, kao i promovisanjem kluba među svojim kupcima, poslovnim partnerima i prijateljima.

Sa druge strane, Honda Club Serbia se obavezao da će promovisati kompaniju TRIO Motors, kao svog oficijelnog sponzora, preko svog sajta, na svom forumu, odnosno svuda gde klub nastupa kao organizovana celina.

Povodom toga, 15. marta 2008. u Novom Sadu, održan je prvi ovogodišnji miniskup Hondi, gde su se okupili članovi i simpatizeri iz Beograda, Novog Sada, Subotice, i celog regiona Vojvodine. Sledio je defile od 42 Honde kroz Novi Sad, druženje na sportskoj stazi Mišeluk i, na kraju, grupno slikanje i druženje u Pivnici MB.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend