Prezentacija TAB akumulatora

Idući u korak sa aktuelnim automobilskim trendovima, u prostorijama TRIO Servisa ovih dana je održana prezentacija i obuka za TAB akumulatore, i to prvenstveno one namenjene vozilima sa tzv. Start-Stop sistemom.

Prezentacija se sastojala iz teorijskog i praktičnog dela gde je teorijski deo bio namenjen, pre svega, servisnim savetnicima, kojima je prezentovano zbog čega je veoma važno ponuditi klijentu odgovarajući akumulator za njegov automobil, kao garanciju dobrog i pravilnog rada vozila, ali i dugovečnosti same baterije.

Praktični deo, namenjen više auto-mehaničarima, odnosio se na validaciju, odnosno proces prepoznavanja akumulatora za vozila sa pomenutim Start-Stop ili Stop-Go sistemima.

Predavači su bili Mihajlo Puzić, direktor, kao i Mladen Radić, menadžer prodaje firme TAB baterije d.o.o.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend