SPONZORSTVO – TRIO Motors i emisija „Sasvim obični avanturisti“

Tokom dve decenije duge istorije trudili smo se da budemo aktivni u zajednici u kojoj poslujemo. U tom pogledu podržavali smo, ali podržavamo i danas, pojedince i udruženja sa ciljem daljeg razvoja i unapređenja auto – moto delatnosti. Stoga ne čudi naša podrška dokumentarnom programu „Avanturista“ koji prati putovanje od Novog Sada do granice sa Mauritanijom. Verni pratilac kroz avanturu koja je trajala mesec dana bila je Toyota 4RUNNER.

Emisija se emituje na Radio televiziji Vojvodina, a kako je to naći se usred peščane oluje u Sahari i putovati kroz Maroko, Zapadnu Saharu i duž granice sa Alžirom možete pratiti subotom u 13:20h na prvom programu Radio televizije Vojvodine, dok je repriza istog dana na drugom programu Radio Televizije Vojvodine u 16h.

Sve dosad emitovane epizode dostupne su na internet prezentaciji RTV-a, putem sledećeg linka http://media.rtv.rs/sr_ci/avanturista/12056

Pored TRIO Motorsa, podršku ovom projektu pružili su i DDOR Novi Sad i Garmin Srbija

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend