Trio Motors postao član ovlašćene SHELL mreže

shell ulja trio motors

Firma Trio Motors d.o.o. iz Novog Sada nedavno je potpisivanjem ugovora o dugoročnoj saradnji sa kompanijom Orbico, postala član ovlašćene SHELL mreže, što je logičan korak dalje i proširenje saradnje nakon dosadašnjeg iskustva sa SHELL uljima koja japanska marka ISUZU koristi kao OEM, odnosno u tzv. „prvoj ugradnji“.

shell ulja trio motors

Brend Shell je odabran u skladu sa poslovnom politikom Trio Motorsa, usmerenom pre svega na kvalitet, gde će klijenti za svoja vozila sada moći da nabave čitav spektar vrhunskih motornih i menjačkih ulja ovog poznatog svetskog proizvođača.

shell ulja trio motors

Pored japanskih i južnokorejskih vozila, SHELL ulja u ponudi „pokrivaju“ i sve ostale automobilske brendove, bilo da se radi o univerzalnim ili namenskim proizvodima, baš za određenu marku ili tip vozila.

Kontakt

TRIO Servis:
+381 (21) 504 441
+381 (21) 506 818
+381 (69) 504 44 11
servis@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend