TRIO Motors na sajmu kompanije Inter Cars D.O.O.

Dana 04. i 05.12.2010. u Zagrebu je održan prvi privatni sajam našeg inostranog dobavljača, kompanije Inter Cars D.O.O, hrvatskog ogranka najveće trgovačke kompanije Inter Cars iz Poljske, lidera u jugoistočnoj Evropi.

TRIO Motors delegacija bila je prisutna na ovom dogadjaju, zajedno sa ostalih 6 izvoznih partnera za tržište bivše Jugoslavije.

Koncept sajma je bio poznat, na jednom mestu, u ovom slučaju, u novootvorenom skladištu na Jankomiru, kompanija Inter Cars je predstavila pre svega svojim domaćim kupcima i partnerima potencijal u magacinima, robi, logistici, opremljenošću i ljudstvom, i iskazala jasnu želju da osvoji poziciju čelnu poziciju na hrvatskom tržištu.

TRIO Motors je na ovom dogadjaju osvojim priznanje PREMIUM PARTNER, za osvojeno 4 mesto medju izvoznim partnerima Inter Cars Hrvatska.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 662 30 71
+381 (21) 662 30 71
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend