TRIO Motors postao zastupnik kompanije DONGFENG SOKON

DFSK

Od sredine 2014. godine, TRIO Motors proširuje svoju mrežu zastupništva i postaje ekskluzivni zastupnik kompanije Dongfeng za teritoriju Srbije, jedne od najvećih kineskih proizvođača vozila kamiona i dostavnih vozila, odnosno njihove podružnice DFSK (Donfeng Sokon), koja je specijalizovana za mala komercijalna vozila do 3.5 tona.

DFSK je deo „velike trojke“ proizvođača motornih vozila u Kini i pouzdan partner svetskih brendova Citroen, Honda, Kia, Nissan, Peugeot i Renault. Pored komercijalnih i potrošačkih vozila, DFSK proizvodi i rezerVne delove za vozila u saradnji sa stranim kompanijama.

DFSK ponuda vozila obuhvata tri modela: V21, K01H i specijalno prilagođen model V21 sa nadgrađenim tovarnim prostorom i ciradom, koji poseduje ugrađen uređaj za pogon na tečni naftni gas (TNG). Ova teretna vozila karakteristiše veliki tovarni prostor, prilagodljivost i velika mogućnost modifikacije. Modeli poseduju manuelni menjač i pogon na zadnjim točkovima, motor od 1300 kubnih centimetara, sa četiri cilindra i direktnim ubrizgavanjem.

Detaljnije informacije o brendu i vozilima, zakazivanju test vožnje ili servisa možete pronaći na zvaničnoj DFSK Srbija Web prezentaciji koja se nalazi na adresi – http://www.dfsk.rs

Kontakt

TRIO Servis:
+381 (21) 504 441
+381 (21) 506 818
+381 (69) 504 44 11
servis@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend