TRIO Motors – Prvi SHELL „brzi servis“ u Srbiji!

trio motors shell pitstopKompanija Orbico, generalni uvoznik Shell maziva za Srbiju, u skladu sa najnovijim svetskim trendovima, pristupila je projektu otvaranja Shellovih brzih servisa na teritoriji Srbije, a budući da je kvalitet jedna od ključnih karakteristika koja čini Shellova ulja prepoznatljivim, tako su i za mrežu Shellovih brzih „pit stop“ servisa odabrani samo najbolji.

trio motors shell pitstop

Trio Motors iz Novog Sada, servis kojeg odlikuje kako vrhunska usluga, tako i odabir visokokvalitetnih brendova, u septembru 2017. godine postao je član Shell Helix brendirane mreže, a od aprila 2018. godine poneo je i titulu prvog Shell brzog servisa za zamenu ulja.

trio motors shell pitstop

Osim vrhunske usluge i visokokvalitetnih Shellovih ulja koja su se i ranije mogli pronaći u Trio Motors servisu, inovativni dizajn Shellovog „pit stop box“ kao i i specijalne akcije sada čekaju sve korisnike servisnih usluga Trio Motorsa.

trio motors shell pitstop

Ceremonija otvaranja kojoj će prisustvovati brojne zvanice iz auto-industrije, predstavnici javnih i komunalnih preduzeća, kao i predstavnici kompanije Shell, održaće se 23.05. u Novom Sadu, sa početkom u 11h.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 47 20 956
marketing@trioservis.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend