BESPLATNA usluga zamene diskova i pločica Bilstein Grupe

trio motors bilstein akcija kočnice

 

Lepe vesti iz TRIO Motorsa budući da od ponedeljka, 19. jula, startuje nova akcija, ovaj put zamene prednjih i zadnjih kočnica, podržana od strane Bilstein Grupe!

 

trio motors bilstein akcija kočnice

 

Uz svaki kupljeni set diskova i pločica u Trio Motorsu, brendova SWAG, Febi ili Blueprint, TRIO Servis poklanja BESPLATNU uslugu zamene istih, a na kraju vas očekuje i atraktivan poklon!

 

trio motors bilstein akcija kočnice

 

Naravno, kao i do sada, klijenti pored svega navedenog, dobijaju i GRATIS kompletan pregled vozila, što će naročito biti od koristi onima koje uskoro očekuje tehnički pregled.

 

trio motors bilstein akcija kočnice

 

Akcija traje tri nedelje ili do isteka zaliha poklona. Servis možete zakazati na 021 250 4000 ili na servis@triomotors.rs

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend