Besplatna usluga zamene ulja i filtera!

trio servis eneos akcija

Idealno je vreme da pred odlazak na put, svoj automobil obradujete malim servisom i to po specijalnim uslovima. Naime, TRIO Servis u saradnji sa ENEOS Balkan pokreće veliku letnju servisnu akciju besplatne usluge zamene ulja i filtera.

trio servis eneos akcija

Drugim rečima, svi klijenti koji zakažu mali servis za svoje vozilo, uz kupljeno ENEOS ulje i prateće filtere u TRIO Servisu, dobijaju BESPLATNU uslugu zamene ulja i filtera.

trio servis eneos akcija

I to nije sve, jer klijenti u okviru letnje ENEOS akcije dobijaju i bonus uslugu BESPLATNOG PREGLEDA VOZILA sa preporučenim eventualnim popravkama, što će od naročite koristi biti onima koji uskoro planiraju putovanje na godišnji odmor.

trio servis eneos akcija

Na kraju, nismo zaboravili ni na iznenađenja te tako klijente očekuju vredni i praktični pokloni za putovanje (do isteka zaliha).

trio servis eneos akcija

Akcija počinje 21. juna i traje tri nedelje, a mali servis možete zakazati putem telefona 021 250 4000 ili na mail servis@triomotors.rs. Adresa je i dalje ista – TRIO Servis, Jablanička 4, Novi Sad.

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend