Četvrta konferencija Shell Helix brendirane mreže

Početkom decembra, u Beogradu je održana 4. po redu Konferencija Shell Helix brendirane mreže na kojoj je analizirano poslovanje u tekućoj 2018. godini, a najuspešnijim partnerima dodeljena su priznanja

shell helix trio motorsU hotelu “Majdan”, u Beogradu, 4. decembra je održana četvrta po redu Konferencija Shell Helix brendirane mreže, sada već tradicionalno okupljanje organizovano od strane kompanije Orbico kako bi se analiziralo poslovanje za tekuću 2018., ali i najavila strategija za narednu, 2019. godinu.

shell helix trio motors

Kompanija Orbico posebno se zahvalila najposvećenijim članovima Shell Helix brendirane mreže i tom prilikom dodelila plakete priznanja u sledećim kategorijama:

  • za prvi Shell brzi servis na Balkanu 2018. – TRIO Motors iz Novog Sada
  • za najveću posvećenost brendu Shell 2018. – AS SM iz Plandišta
  • za najveći procenat prebačaja plana 2018. – Cubi iz Novog Sada

shell helix trio motors

Istovremeno, najsrećniji članovi Shell Helix brendirane mreže koji su učestvovali u nagradnoj igri, osvojili su i vredne nagrade.

Kontakt

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend