NOVO U PONUDI: Prodaja pneumatika i vulkanizerske usluge

trio servis gumamax

Kompanija TRIO Motors otpočinje sa pružanjem vulkanizerskih usluga (montaža/demontaža, balansiranje, sezonsko čuvanje pneumatika, itd.), kao i prodajom novih pneumatika u okviru Gumamax franšize.

trio servis gumamax

Ponuda novih pneumatika startuje od pristupačnih brendova kao što su Tigar i Orium, preko srednje klase „guma“ u koju spadaju Kleber i BF Goodrich, pa sve do premijum proizvođača, kao što su Michelin, Pirelli i Continental.

trio servis gumamax

Aktuelnu ponudu pneumatika, raspoloživost, kao i njihove cene možete videti na www.gumamax.com. Vulkanizerske usluge, kao i kupovinu novih pneumatika možete zakazati putem mejla na servis@triomotors.rs ili telefonom na 021 250 4000 i 069 504 44 11.

Uz svaku kupovinu pneumatika i obavljene vulkanizerske usluge, klijente očekuje i prigodan poklon.

trio servis gumamax

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već skoro tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto-industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend