Treća konferencija Shell brendirane mreže

Shell Helix konferencija

Krajem novembra, u restoranu „Alaska barka“ u Novom Sadu, održana je treća po redu konferencija Shell Helix brendirane mreže. Tom prilikom, i ovaj put okupili su se članovi Shell Helix brendirane mreže, među kojima je i TRIO Motors, kako bi obeležili još jednu godinu uspešne saradnje, napravili osvrt na dešavanja u tekućoj godini i predstavili strategiju za narednu godinu.

Shell Helix konferencija

Osim članova Shell Helix brendirane mreže, konferenciju su uveličali i predstavnici ovlašćene mreže za Srbiju sa kojima kompanija Orbico ima uspešnu saradnju, a neki od njih su tokom prezentacije sa svim prisutnim gostima podelili i svoja iskustva u korišćenju Shell ulja.

Shell Helix konferencija

Najposvećeniji članovi brendirane mreže dobili su i plakete priznanja za tri različite kategorije:

  • za najveće angažovanje u oblasti marketinga
  • za najveću posvećenost brendu Shell
  • za najveći procenat prebačaja plana

A nakon zvaničnog dela, na oduševljenje svih prisutnih, organizovan je i zabavni program, u kojem su se prisutni članovi takmičili u tri igre, a najbolji je osvojio specijalnu nagradu iznenađenja – skuter!

Shell Helix konferencija

Kontakt

TRIO Servis:
+381 (21) 504 441
+381 (21) 506 818
+381 (69) 504 44 11
servis@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors već dve decenije posvećen je pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend