Ugradnja metalnih branika i vitla na Jeep Wrangler Rubicon

trio servis jeep wrangler rubicon

Iako terenska vozila, naročito ona „čistokrvna“, kao što je Jeep Wrangler u Rubicon izdanju, već sama po sebi dolaze spremna za ozbiljnije off-road avanture, uvek ima dovoljno „prostora“ da se još nešto unapredi tzv. „kastomizacijom“.

trio servis jeep wrangler rubicon

Bilo da je u pitanju dodatna rasveta, povećanje klirensa, ugradnja snorkela ili samo montaža ekstremnijih off-road pneumatika, sve navedeno implementira se u cilju poboljšanja terenskih sposobnosti, a samim tim, i povećavanja bezbednosti tokom off-road avantura.

trio servis jeep wrangler rubicon

Nedavno nam je u servis stigao pomenuti Jeep Wrangler Rubicon, čiji je vlasnik želeo da vozilo opremi metalnim branicima, kao i vitlom, koje je jedan od nezaobilaznih delova dodatne opreme kada je reč o pravim off-road vozilima.

trio servis jeep wrangler rubicon

Metalni branici marke Rival napravljeni su tipski baš za ovaj model vozila, sertifikovani su, a ni ugradnja, naročito za iskusne montažere, ne predstavlja prevelik izazov. Pored atraktivnijeg i robusnijeg izgleda, vozilo sada pruža mogućnost i nešto agresivnije terenske vožnje.

trio servis jeep wrangler rubicon

Treba istaći da branici, pored specijalnih ojačanih tačaka, imaju i pripremu za tzv. parking-senzore kojima je vozilo serijski opremljeno. Prednji branik poseduje opciju ugradnje dodatne rasvete dok zadnji branik dolazi sa integrisanim nosačem kuke za vuču.

trio servis jeep wrangler rubicon

Kao što smo već spomenuli, vlasnik je svoj Wrangler želeo da opremi i vitlom, čija je deklarisana vučna sila 12.000 lbs (5454 kg), a koje je ugrađeno napred, na specijalni nosač metalnog branika. Vitlo je električno (12V DC), sa sintetičkim užetom, a poseduje i daljinski upravljač radi lakše manipulacije.

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto-industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend