Usluga malog servisa po ceni od 990 dinara!

 

trio servis eneos akcija 2022Sada kada su prolećni praznici za nama, pravo je vreme i da svoj automobil obradujete malim servisom, i to po specijalnim uslovima.

trio servis eneos akcija 2022

Naime, TRIO Servis u saradnji sa ENEOS Srbija pokreće veliku prolećnu servisnu akciju gde klijenti, za svaku kupovinu odgovarajuće količine ENEOS ulja i pratećih filtera, uslugu “malog servisa” plaća 990 dinara.

trio servis eneos akcija 2022

I to nije sve, jer klijenti dobijaju i bonus uslugu BESPLATNOG PREGLEDA VOZILA sa preporučenim eventualnim popravkama, što će od naročite koristi biti onima koji u dogledno vreme planiraju putovanje na godišnji odmor.

trio servis eneos akcija 2022

Na kraju, nismo zaboravili ni na iznenađenja te tako klijente očekuje i prigodan ENEOS poklon. Akcija počinje 9. maja i traje dve nedelje!

trio servis eneos akcija 2022

Mali servis možete zakazati putem telefona 021 250 4000 ili na mail servis@triomotors.rs. Adresa je i dalje ista – TRIO Servis, Jablanička 4, Novi Sad.

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto-industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend