Zimska akcija BESPLATNE provere akumulatora

besplatna provera akumulatora trio servis

Zima kalendarski samo što nije stigla, a temperature su već počele da padaju ispod nule. Ne dozvolite sebi neprijatna iznenađenja kada ujutru trebate da krenete na posao, a akumulator Vašeg automobila ne daje znake života.

besplatna provera akumulatora trio servis

Zato iskoristite zimsku akciju BESPLATNE provere akumulatora u TRIO Servisu, gde ćete moći da proverite stanje Vašeg akumulatora, sa svim neophodnim parametrima kako biste izbegli već pomenute neprijatnosti.

besplatna provera akumulatora trio servis

U slučaju da je postojeći akumulator na kraju svog životnog veka i da je potrebna njegova zamena, kupovinom novog akumulatora u TRIO Servisu, ugradnja istog biće BESPLATNA!

besplatna provera akumulatora trio servis

Naša adresa je nepromenjena – TRIO Servis, Jablanička 4, Novi Sad.

Dobro nam došli!

Kontakt

Prijemno odeljenje servisa:
+381 (21) 250 4000
servis@triomotors.rs

Press služba:
+381 (21) 250 4003
marketing@triomotors.rs

O nama

TRIO Motors je već tri decenije posvećen pružanju profesionalne i pouzdane usluge u domenu auto-industrije. Naš tim sastavljen od vrhunskih profesionalaca specijalizovan je za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizođača automobila, a kompanija je dugogodišnji lider na polju nabavke i prodaje celokupnog asortimana rezervnih delova za japanska i korejska vozila, alata i servisne opreme za mehaničare.

Send this to a friend