Šta podrazumeva pregled vozila pre kupovine?

Prilikom kupovine polovnog automobila od izuzetne važnosti je informacija o trenutnom stanju vozila, stoga ukoliko želite profesionalnu procenu tehničke i estetske ispravnosti pre donošenja konačne odluke, stručno osoblje TRIO Servisa izvršiće sve neophodne preglede na vaš zahtev.

Pregledom u našem servisu utvrđuje se tehnička ispravnost vozila, kao i projekcija potencijalnih finasijskih ulaganja u automobil posle kupovine.

Pregled vozila pre kupovine u TRIO Servisu donosi brojne pogodnosti i popuste na servisne usluge i preglede koje korisnici mogu iskoristiti u budućnosti.

Koje su prednosti pregleda vozila pre kupovine?

Informacije o tehničkoj ispravnosti

Pregledom u TRIO Servisu vrši se dijagnostika trenutnog stanja čime se obezbeđuju kompletne informacije o tehničkoj i estetskoj ispravnosti automobila koje nameravate da kupite, i na siguran način utvrđuje pravo stanje vozila.

Procena potencijalnih ulaganja i tehničkih modifikacija

Pored osnovnih saznanja o trenutnom stanju vozila, servis korisniku dostavlja i projekciju potencijalnih finansijskih ulaganja, koja obuhvata listu tehničkih modifikacija, kao i zamene određenih auto delova.

Servisne usluge i specijalne pogodnosti

TRIO Servis obezbeđuje specijalne pogodnosti na pregled i servisne usluge za vozila koja su prošla pregled pred kupovinu. Svi korisnici koji uočene nedostatke zamene u našem servisu dobijaju besplatan pregled vozila u budućnosti.

Kako izgleda pregled pre kupovine

Dovoženje vozila u TRIO Servis

Pregled vozila pred kupovinu vrši se u TRIO Servisu. Korisnik može sam dovesti vozilo u dogovoru sa vlasnikom, dok na zahtev korisnika, TRIO Servis može obezbediti i uslugu izlaska šlep-ekipe na teren, koje će to vozilo zatim dovesti u servis, na detaljan pregled.

Procena i provera tehničke ispravnosti

Mehaničari TRIO Servisa vrše detaljnu procenu tehničke i estetske ispravnosti vozila u skladu sa MOTOO standardima i vrše dijagnostiku trenutnog stanja.

Izveštaj o trenutnom stanju vozila

Na osnovu provere tehničke ispravnosti vozila izrađuje se izveštaj o tehničkom i estetskom stanju u kojem se vozilo trenutno nalazi, uz projekciju neophodnih ulaganja u vozilo ukoliko je stručno osoblje TRIO Servisa utvrdilo da postoji potreba za tim.

PREGLEDAJ VOZILO PRE KUPOVINE

Ne želimo da budete prevareni prilikom kupovine vozila – budite sigurni u svoju investiciju

Send this to a friend