Šta je zamena vozila po sistemu “Staro za novo”?

TRIO Motors u okviru svojih usluga nudi procenu i otkup polovnih vozila određene starosti, kao i zamenu kroz sistem staro za novo. Procena vozila uključuje pregled i proveru u servisu, na dizalici, a ona uključuje: proveru podataka u sistemu putem broja šasije, proveru kompletne mehanike vozila, kao i proveru elektronike putem dijagnostičkog uređaja.

Na osnovu evaluacije i procene vozila, TRIO Motors može ponuditi pristupačne uslove za zamenu polovnog vozila nekim iz široke ponude Isuzu pikap modela ili DFSK teretnih vozila.

Koje su prednosti “Staro za novo” sistema?

Besplatna evaluacija vozila

Pregled i procena vrši se u TRIO Servisu od strane stručnog osoblja koje procenjuje kompletno vozilo, njegove sklopove i estetiku i potom izrađuje projekciju potencijalnih ulaganja.

Povoljna ponuda

TRIO Motors obezbeđuje najpovoljniju ponudu u skladu sa tržišnim mogućnostima i procenjenom vrednošću vozila, vodeći računa o poštovanju potreba klijenata.

Sve na jednom mestu

U TRIO Servisu se na jednostavan, brz i efikasan način mogu obaviti svi poslovi vezani za otkup i/ili zamenu polovnog vozila. TRIO Motors nudi mogućnost kreditiranja i lizinga za nova vozila.

Kako do usluge „Staro za novo“?

Kontaktirajte TRIO Motors

Kontaktirajte TRIO Motors radi zakazivanja dolaska ili dovezite vaše vozilo u TRIO Servis (Jablanička br.4, 21000 Novi Sad, 021/504-441).

Dijagnostika i procena stanja

Osoblje TRIO Motorsa izvršiće pregled i procenu svih upravljačkih i operativnih komponenti vašeg automobila. Pregled vozila podrazumeva proveru u servisu, pri cemu se vrši: vizuelni pregled stanja vozila i elektrike, provera podataka u sistemu kroz broj šasije, provera elektronike putem dijagnostičkog uređaja, provera mehanike vozila – kočnica, trapa, menjača, prenosa. Na osnovu potencijalnih uočenih nedostataka pristupa se proveri cene delova i servisa.

Izveštaj o trenutnom stanju vozila

Na osnovu pregleda i procene, klijentu se dostavlja jedinstveni izveštaj o trenutnom stanju vozila i dodatnim ulaganjima, ukoliko mehaničari utvrde da postoji potreba za tim. Na osnovu izveštaja TRIO Motors vrši procenu vrednosti i izrađuje ponudu za otkup ili zamenu vašeg vozila.

Sistem “Staro za novo”

U skladu sa potrebama možete se odlučiti sa otkup vozila od strane TRIO Motorsa i zameniti ga novim vozilom iz naše ponude.

STARO ZA NOVO

Ne propustite priliku da osvežite svoj vozni park na brz i pouzdan način

Send this to a friend