Šta su “TRIO Motors certified” vozila?

TRIO Motors je lider na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u Srbiji i okruženju. U sastavu TRIO Motorsa od 2011. godine je i auto servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga.

Pored primarne delatnosti u okviru TRIO Servisa stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom vrši uslugu provere porekla i procene tehničke ispravnosti vozila, dijagnostikovanja trenutnog stanja i obezbeđivanja i ugradnje pratećih delova i opreme čime vozilo dobija oznaku ’TRIO Motors certified’ vozila.

Koje su prednosti kupovine “TRIO Motors certified” vozila?

Provera porekla i verodostojnosti vozila

TRIO Servis vrši proveru porekla i verodostojnosti vozila u saradnji sa AMSS čime se utvrđuje da li postoje eventualni problemi sa poreklom, kao i da li vozilo zadovoljava vizuelne i administrativne principe verodostojnosti.

Garancija tehničke ispravnosti

Vodeći se principom da je tehnički ispravno vozilo najbezbednije vozilo TRIO Motors obezbeđuje garanciju na tehničku ispravnost “certified” vozila čime se na osnovu izvršenog pregleda i inspekcije utvrđuje da vozilo ispunjava sve propisane uslove za učešće u saobraćaju.

Dokumentacija o vozilu i servisni istorijat

“TRIO Motors certified” vozilo poseduje prateću dokumentaciju koja obuhvata relevantne informacije o vozilu, dijagnostiku stanja, istoriju servisnih popravki i tehničkih modifikacija čime se pruža detaljan uvid u servisnu istoriju vozila i trenutno stanje.

Popust na servisne usluge

Kupovinom “TRIO Motors certified” vozila korisnici će dobiti mogućnost popusta, kao i specijalnih pogodnosti na određene usluge u sklopu TRIO Servisa koji pruža sve vrste mehaničarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga.

Na koji način vozilo postaje “TRIO Motors certified”?

Provera porekla i istorijata vozila

Stručno osoblje TRIO Servisa vrši detaljnu proveru porekla i istorijata vozila putem odgovarajućih kanala.

Dijagnostika i procena stanja

Po utvrđenoj legalnosti vozila, pristupa se redovnom pregledu u sklopu ispitivanja tehničke ispravnosti vozila. Mehaničari TRIO Servisa uz korišćenje najsavremenijih alata vrše dijagnostiku stanja vozila i utvrđuju eventualnu neophodnost servisnih popravki i zamene auto delova.

Zamena delova

Ukoliko se procenom stanja utvrdi potreba za zamenom određenih delova TRIO Servis u skladu sa tehničkim specifikacijama vrši zamenu auto delova orginalnim zahvaljujući liderskoj poziciji na polju ponude i prodaje rezervnih, zamenskih i orginalnih auto delova.

Detaljno testiranje vozila

Po završetku tehničkog pregleda i servisnih popravki utvrđuju se i proveravaju tehničke karakteristike kroz detaljno testiranje vozila i njegovih operativnih i upravljačkih performansi.

KUPI PROVERENO VOZILO

Želite provereno i tehnički ispravno vozilo? Proverite našu ponudu *TRIO Motors Certified” vozila

Send this to a friend