Centriranje trapa koje vaše vozilo čini upravljivim i stabilnim na putu

Većini vozača se makar jednom dogodilo da tokom vožnje prokomentariše kako je vozilu ispred neophodno centriranje trapa.

Ovaj segment brige o vozilu je deo koji se često zanemaruje, stoga je neophodno prepoznati sve simptome koji mogu ukazati da postoji određeni problem sa trapom i gumama na četvorotočkašu. Redovno održavanje upravljačkih sistema vozila obezbeđuje sigurnu, stabilnu i udobnu vožnju, dok istovremeno sprečava potencijalne kvarove i udare na budžet.

Simptomi

Nedovoljno centriran trap može biti uzrok brojnih problema u vožnji, a u najgorem scenariju može u potpunosti otkazati i onemogućiti upravljanje vozilom. Slično je i sa gumama, ukoliko nisu dobro izbalansirane, bezbednost u vožnji je umanjena.

Ponekad su simptomi očigledni – automobil vuče na jednu stranu, volan počinje da vibrira usled problema sa ravnotežom, guma je istrošena sa unutrašnje strane gazećeg sloja. Međutim, u određenim slučajevima vozač i ne može primetiti problem i upravo je iz tog razloga redovna provera točkova i trapa od ključnog značaja. Svratite do Trio Servisa i naši stručnjaci će proveriti o čemu se radi.

Centriranje trapa u našem servisu

Naše servisne usluge obezbeđuju dugotrajna rešenja i vraćaju optimalne performanse vašem vozilu. Stručno osoblje Trio servisa zna kako da vaš automobil bude siguran i bezbedan, a vaša vožnja udobna. Naša usluga obuhvata pregled vozila i centriranje trapa koristeći najmodernije alate. U zavisnosti od potreba možete izabrati između pregleda vozila pojedinačno i kompletne usluge koja obuhvata i proces centriranja.

Pregled vozila

  • Provera trenutnog stranja u kojem se nalazi trap vozila kao i stanje upravljačkih sistema, uključujući pritisak vazduha i stanje guma
  • Postavljanje vozila na mašinu za centriranje trapa gde se pomoću laserskih senzora mere trenutna podešavanja trapa
  • Štampanje izveštaja trenutnog stranja podešenosti trapa

Pregled vozila i centriranje trapa

  • Provera trenutnog stranja u kojem se nalazi trap vozila kao i stanje upravljačkih sistema, uključujući pritisak vazduha i stanje guma
  • Postavljanje vozila na mašinu za centriranje trapa gde se pomoću laserskih senzora mere trenutna podešavanja trapa
  • Štampanje izveštaja trenutnog stranja podešenosti trapa
  • Upoređivanje i prilagođavanje uglova točkova i trapa u skladu sa specifikacijama proizvođača
  • Štampanje izveštaja trenutnog stranja podešenosti trapa po završetku podešavanja
  • Test vožnja

Centriranje trapa na najmodernijim mašinama

trio-service1

Proveru trapa treba vršiti na svakih 15-20.000 pređenih kilometara, ali i posle bilo kakve intervencije na samom trapu, izazvane preprekama na putu poput udarnih rupa i ivičnjaka koji mogu oštetiti trap.

trio-service2

Osoblje Trio Servisa vrši kompletan pregled trapa i sistema upravljanja sa svakim centriranjem. Zamenom dotrajalih delova i usklađivanjem automobila sa preporukama proizvođača iskusni tim servisa vratiće operativnu i upravljačku kontrolu vašem vozilu.

trio-service3

Naša usluga obuhvata pregled vozila i centriranje trapa koristeći najmodernije alate. U zavisnosti od potreba možete izabrati između pregleda vozila pojedinačno i kompletne usluge koja obuhvata i proces centriranja. Raštelovan trap može izazvati vibracije, prerano habanje pneumatika i probleme u sistemu upravljanja zbog čega vozilo vuče na jednu stranu

Zakazivanje servisa

Imate problema sa vozilom? Zakažite centriranje trapa već danas.

Send this to a friend