Auto-klima po meri Vašeg automobila

Klima u automobilu jedna je od ključnih komponenti za udobnu i prijatnu vožnju kako u letnjem, tako i u zimskom periodu. Pravilno korišćenje i održavanje klime, je pored ostalih sistema u vozilu imperativ svakog vozača.

Neadekvatno održavanje i korišćenje klime može izazvati probleme koji mogu umanjiti ukupni doživljaj u vožnji. Potencijalni simptomi da nešto nije u redu sa ovim sistemom jesu neadekvatno hlađenje, neprijatni mirisi i čudni zvuci koji mogu ukazati na potencijalno curenje ili da su se određeni delovi sistema auto klime zaprljali ili oštetili, a samim time je vreme za servis auto-klime Vašeg vozila.

Ukoliko primetite nepravilnosti u radu klima uređaja, svratite u Trio Servis kako biste uštedeli i vreme, i novac!

triomotors-servis-klima-1

Klima uređaj u automobilu koristi freon, odnosno specijalnu mešavinu gasa i ulja čije curenje može oštetiti kompresor klime vozila. Redovno održavanje i servis drastično umanjuju potencijalne dalje kvarove i produžavaju vek trajanja auto klime.

triomotors-servis-klima-2

Vaš auto se nalazi u pouzdanim rukama, stručno osoblje servisa će efikasno ispitati vaš auto i sistem auto klime kako bi proverili da li negde postoji curenje freona, i ukoliko postoji,  zaustaviti ga pre nego što počne da utiče na bilo koji drugi vitalan deo sistema.

triomotors-servis-klima-3

Pri visokim temperaturama, ne postoji ništa bolje od vožnje u rashlađenom i klimatizovanom autu. Stručno osoblje Trio Servisa obezbediće najbolju uslugu i servis auto klime po najpovoljnijim cenama.

Zakazivanje servisa

Obezbedite sebi prijatnu vožnju u rashlađenoj kabini svog automobila. Zakažite pregled i servis auto-klime.

Send this to a friend