Zamena ulja i filtera

Dužina trajanja ulja i njegovih performansi određena je na osnovu konstantnog praćenja uslova vožnje i pređene kilometraže, u tom pogledu, preporuke od strane proizvođača predstavljaju najbolju polaznu tačku i najprecizniju procenu u kojim vremenskim intervalima je neophodna zamena ulja u skladu sa vrstom vozila.

Ukoliko ne vršite redovnu zamenu ulja i ignorišete znake koje vam vozilo šalje, može doći do većih kvarova i otkazivanja samog motora, a popravka oštećenog motora može predstavljati veliki udar na novčanik.

Produžite vek trajanja motora uz redovnu zamenu ulja i filtera

Zamena ulja i filtera

  • Check lista kompletnog vozila
  • Ispuštanje starog ulja
  • Sipanje novog ulja
  • Čišćenje filtera ulja

Zaštitite vitalne komponente motora uljem vrhunskog kvaliteta

triomotors-servis-zamena-filtera-1

Neredovna zamena ulja može dovesti do zgrušnjavanja i prljanja ulja čime se gube svojstva i efikasnost i samim tim povećava opasnost od oštećenja i habanja motora. Mogućnost kvarova je utoliko veća, i u najgorem slučaju može dovesti do prestanka rada motora.

triomotors-servis-zamena-filtera-2

Ignorisanje problema i znakova koje vozilo šalje je poslednja stavka u rasporedu. Poštovanjem redovnih intervala zamene ulja i filtera možete uštedeti vreme i novac na duže staze, dok ćete u kratkom roku ekonomičnije raspolagati gorivom.

Koristimo više vrsta ulja u skladu sa fabričkim specifikacijama i u zavisnosti od istrošenosti motora. Staro ulje zamenjujemo SHELL ili ENEOS uljem vrhunskog kvaliteta, u zavisnosti od specifikacije proizvođača vozila.

Zakazivanje servisa

Ne dozvolite da motorno ulje izgubi svoja svojstva i izazove prekid rada motora – zakažite zamenu ulja i filtera već danas

Send this to a friend